Premii
Domeniile VINARTE

M e d a l i i l e ș i c e r t i f i c ă r i l e i n t e r n a ț i o n a l e p e n t r u V i n a r t e , m e r e u r e î n n o i t e !

Recunoașterea din partea consumatorilor este cea mai valoroasă distincție pe care o poate primi un producător de vin. Cu cât mai avizat și mai exigent este publicul și cu cât mai mare este gradul de fidelitate al acestuia față de o cramă în contextul în care dispune de opțiuni mereu mai diversificate și mai sofisticate, cu atât mai importantă este această recunoaștere. Dar la fel e și recunoașterea din partea profesioniștilor vinului, care urmăresc continuu tendințele tehnologice și comerciale ale pieței, care influențează deciziile de achiziție la nivel național și internațional și care pot propulsa vinurile cele mai bune în atenția publică mondiallă.
 
Din dorința de a-și măsura și actualiza evoluția și sincronizarea producției cu criteriile tehnice și estetice cele mai înalte practicate la nivel global, Vinarte a participat în permanență la cele mai elevate analize ale profesioniștilor din domeniu, în cadrul concursurilor și evaluărilor care și-au cucerit renumele în urma unei activități cu vechime de zeci de ani. Rezultatele obținute au arătat că parcursul urmat de Vinarte este cel corect și au ajutat compania să-și cucerească o reputație de producător aliniat la cele mai înalte standarde ale domeniului. Medaliile, punctajele, mențiunile speciale și notele descriptive făcute de colective de profesioniști care degustă vinurile fără să cunoască dinainte identitatea acestora, comparându-le doar cu setul cel mai elevat de criterii disponibil la fiecare moment dat, au certificat și promovat calitatea produselor Vinarte. 
 
Decanter World Wine Awards, America Wine Awards, Concours Mondial de Bruxelles, Paris Wine Cup, London Wine Competition, Vinalies Internationales, Asia Wine Trophy, China Wine & Spirits, International Wine Challenge, Berliner Wine Trophy, Mundus Vini, Viniasia, Selections Mondiales des Vins Canada, Gilbert & Gaillard – toate aceste evaluări și medaliile acordate pentru Vinarte reprezintă recunoașteri valorice cu semnificație globală. Nu în ultimul rând, ar fi de menționat și faptul că un vin de la Vinarte a înregistrat cel mai înalt punctaj obținut de vreun vin românesc (neegalat până la momentul de față) din partea evaluatorilor extrem de exigenți și influenți ai publicației Robert Parker – The Wine Advocate.
Premii

M e d a l i i d e A u r 2 0 2 3