Vizitează
TURISM

V i z i t a r e a c r a m e l o r V i n a r t e

Notează: acasă ne cunoști cel mai bine - turism vinicol și gastronomic la cramele Stârmina și Bolovanu!

Suntem de părere că ne cunoaștem cel mai bine, cel mai intim, acasă. Uneori, “acasă” însemnă că o sticlă de vin produsă de noi e deschisă la tine acasă și ajungi să ne cunoști puțin în acest mod. Alteori, “acasă” înseamnă că ai dat peste noi undeva pe internet – cumva, tot “la tine acasă”, în sfera ta de interes. Cel mai mult ne face plăcere – și sperăm că și ție – să ne cunoaștem “la noi acasă”: la una dintre cramele noastre din Stârmina sau din Bolovanu. Aici poți să ne cunoști ca oameni, dar poți să cunoști și natura din care ne tragem toate realizările, poți cunoaște obiceiurile locului și poți înțelege mai multe despre noi.

Suntem în plin proces de investiție în crearea la crame a unor spații de primire a oaspeților care vor să ne cunoască la noi acasă: săli de degustare și de luat masa, saloane pentru evenimente, cazare. Ne pregătim se te avem în grijă la noi fie că ești interesat doar de o incursiune enoturistică fulger, de o jumătate de zi, fie că vrei să petreci o seară sau două, singur ori împreună cu prietenii, pentru un eveniment privat sau profesional.

Apropo de evenimente profesionale, credem că a venit vremea ca tot mai multe firme să le ofere colegilor și partenerilor de afaceri experiențe de vizitare în urma cărora să plece îmbogățiți prin cunoștințe noi, prin senzații noi și prin “respirație” în mijlocul naturii, în loc de eternele scaune de conferință, flip-chart-uri și proiectoare. Iar noi, la cramele noastre din Stârmina și Bolovanu, ne pregătim să oferim un cadru savuros – cu vinuri și gastronomie locală de cea mai bună calitate posibilă, cu oportunități de relaxare activă sau de tip SPA – pentru team-building, pentru ședințe de bilanț sau pentru petrecerile corporatiste.

Vom avea în total, la finalizarea investițiilor, posibilități multiple de găzduire:

… camere
… locuri de luat masa
… locuri capacitate pentru degustări rapide
… locuri la SPA (…)
… trasee de plimbare pe jos sau cu bicicletele
… puncte de belvedere instagramabile
… posturi de live cooking

Deocamdată îți arătăm în imaginile alăturate randări computerizate, cu invitația de a ne trece pe whishlist-ul tău.